ENA Board Meeting, Thursday, June 20th, 7-9 PM, Reed College, Elliot Hall, Rm. 416

7:00 Sign-in and introductions (5 minutes)

7:05 Approve Agenda (5 minutes)

7:10 Review and approve minutes from May and June Special Meeting (5 minutes)

7:15 Housekeeping: Bylaws and Communications Policy (10 minutes)

7:25 Albina/Brooklyn Railyard Relocation follow-up –– Kristiana Nelson (15 minutes)

7:40 PDX Casino Night –– Jason Gregory (10 minutes)

7:50 Update: 4th of July –– Steve Calderaro (10 minutes)

8:00 Update: Portland Marathon –– Kristiana Nelson (15 minutes)

8:15 Neighborhood Associations Rock –– Kristiana Nelson (5 minutes)

8:20 Committee Reports

  • Communications Committee –– Payne/Nelson (5 minutes)
  • Tree Committee –– Catherine Mushel (5 minutes)
  • SEUL Board Report –– Kristiana Nelson (5 minutes)
  • SEUL Land Use and Transportation Report –– Lila Brightbill (5 minutes)
  • Historic District Update –– Kristiana Nelson (5 minutes)

8:55 Adjourn